4P Telecom

Telefonie is één van uw belangrijkste communicatiemiddelen en juist op dit gebied hebben de laatste jaren grote ontwikkelingen plaatsgevonden. Nieuwe ontwikkelingen, onder andere richting meer flexibele werkplekken en thuiswerken, vragen om nieuwe oplossingen op telefoniegebied.

Met 4P heeft u hiervoor de juiste partner gevonden! Wij kunnen u voor elke telefoniewens de juiste oplossing bieden, of het u nu om traditionele of IP telefonie gaat.

Wat doen we en wat kunnen we?

Wij leveren en onderhouden telefoons en telefooncentrales van grote merken als Siemens, Panasonic en Televantage. Naast de levering en het onderhoud van deze merken kunnen wij ook telefoonsystemen van de merken Telenorma, Matra-Nortel en Goldstar beheren wanneer u deze in het verleden al heeft aangeschaft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud aan uw KPN centrale.

Wat heeft u hieraan?

Wat kunt u met al deze informatie? Heel simpel! U kunt hieruit opmaken dat wij werken met grote namen als leverend partner en thuis zijn op alle telefoniegebieden. Daarmee is 4P voor u de beste keuze voor elke wens op telecomgebied. Wij kennen de details en kunnen u zodoende van een oprecht goed advies voorzien.
Op de volgende subpagina’s vindt u uitgebreidere en specifiekere informatie over diverse telefoniemogelijkheden van 4P. Graag ook, spreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden en eventuele verbeterpunten voor uw organisatie door.

Installatie en onderhoud

Uiteraard leveren wij de centrales niet alleen, maar installeren en onderhouden wij hen ook graag voor u. En wanneer de fabrieksgarantie op uw systeem afloopt, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een aantrekkelijk servicecontract. Zo blijft u ook in de toekomst verzekerd van een perfect werkend systeem en staat onze helpdesk u bij in het geval zich er vragen of problemen voordoen.

Daarnaast leveren wij allerlei soorten accessoires voor uw telefonie en kunt u bij ons ook terecht voor de telefoontoestellen. Wij leveren de hele productrange van Siemens en Panasonic, van een eenvoudig (analoog) basistoestel tot aan een (digitale) beeldtelefoon.

Wat is wijsheid in uw situatie?

Elke situatie heeft zijn specifieke oplossing, zo ook die van u.

Graag adviseren wij u bij uw keuze voor een telefooncentrale. Wij kennen deze systemen tot in detail en juist deze details kunnen een centrale zeer geschikt of juist erg óngeschikt voor uw situatie maken. Wij vragen daarom dóór.